p Wij zijn even weg - Reisupdate: Back in Bangkok li

Wij zijn even weg - Reisupdate

Saturday, October 14, 2006

Back in Bangkok

Sawasdee,

Inmiddels hebben we Nieuw Zeeland achter ons gelaten en zijn na een nachtje in ons geliefde Airporthotel in KL terug op op bekende bodem: Bangkok. Toch al weer de zesde keer dit jaar denken we! We 'hebben' nog precies drie weken hier. Onze eerste bestemming wordt Chiang Mai, daar gaan we in ieder geval Julie en haar man bezoeken (kennen we van Tai chi in China) en natuurlijk veel Wats bekijken. Daarna lekker luieren, duiken, zonnen en eten op een eilandje en als afsluiter weer fijn naar Bangkok.

We zijn trouwens erg blij dat er mensen zijn die zich verheugen op onze thuiskomst (zelf moeten we nog wat wennen aan het idee ;-)) Zo ontvingen we de volgende mail:

"Ed, het is mooi geweest. Het wordt nu echt tijd dat je weer eens onder de "arbeiders" komt. Wij zijn allen bezorgd om je levenswijze...... tijd om weer regelmaat en een beetje structuur in je dagelijks bestaan te hebben. Hoe moet dat zodadelijk met bier drinken..... ben je nog wel gewend om bier uit een glas te drinken ? Spreek je uberhaupt nog wel Nederlands ? Denk jij je vrienden nog wel te herkennen ? Jij bent tenslotte een paar jaar "jonger" geworden, wij met ons allen een stukje "ouder". Ach, we zullen wel zien...... wij zijn er helemaal klaar voor om je weer welkom te heten in ons land !! "

Edward & Sanne