p Wij zijn even weg - Reisupdate: Nieuws van Maandag 31 juli li

Wij zijn even weg - Reisupdate

Monday, July 31, 2006

Nieuws van Maandag 31 juli

We lopen best achter met onze reisverhalen, maar er zitten behoorlijk wat verhalen in de pipeline. De komende week zal er regelmatig wat nieuws verschijnen op deze weblog, alleen de B.e.e.r.-index zal wat achter blijven. Wij vertoeven nu namelijk in Maleisie, wat nu niet echt bekend staat als vooraanstaand producent van bier. Sterker nog, op de Perhentian eilanden was het vaak zoeken naar een (duur) pilsje. Maar die schildpadden maakten veel goed. Binnenkort veel verhalen over deze opmerkelijke beesten.

Ondertussen verblijven wij in Kuala Lumpur en hebben wij weer bezoek! Sterker nog, Tymon is al weer weg. Ondanks zijn veel te korte bliksembezoek was het echt super gezellig. Voor we er erg in hadden was hij al weer vertrokken, maar bij deze het bewijs dat Tymon toch echt bij zijn zusje in Kuala Lumpur was.


Maar gelukkig is Heske er nog. Zij is ook afgelopen weekend ingevlogen en we gaan nu lekker drie weken vakantie vieren met haar. Daar waren we wel aan toe ;-)


Wat zijn de plannen? We blijven nog een tijdje in Maleisie. We proberen morgen een vlucht te pakken naar Langkawi. Eigenlijk zijn we daar al geweest, maar we doen het voor Heske (maar niet heus).

Binnenkort meer nieuws vanaf het strand dus.

Sanne en Edward.